Andrea Gerbrands

Mijn naam is Andrea Gerbrands. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. In 2019 heb ik ben ik gestopt met mijn werk als diëtist met het aandachtsgebied oncologie in het ziekenhuis. Ik heb toen van mijn hobby mijn werk gemaakt en ben gestart met ZwemMee. Dit begon met één uurtje borstcrawlcursus op de maandagavond en soms een techniekanalyse. Inmiddels is de week gevuld meerdere vaste uren groepstraining en een aantal uren privétraining.

Het zwemmen heeft altijd een belangrijke plaats in mijn leven ingenomen. Ik heb ruim 30 jaar gezwommen. Inmiddels ben ik met de zwemsport gestopt richt ik mij voornamelijk op de triathlon. Daarnaast geef al meer dan 20 jaar zwemles en zwemtraining. Dat doe ik nu bij duursportvereniging TTL. Hier train ik triatleten in de leeftijd van achttien tot vijfenzeventig jaar op recreatief tot (internationaal) wedstrijdniveau. In het verleden heb ik wedstrijdzwemmers training gegeven en begeleid bij wedstrijden. Ook heb ik zwemlessen gegeven aan kinderen vanaf badje 1 in het ondiepe tot en met hun C diploma.

Ik wil graag het plezier en gevoel van zwemmen delen met anderen, man, vrouw, jong, oud, beginnend of gevorderd. Ik vind het fijn om anderen te helpen, bijvoorbeeld door les te geven of te adviseren. Ook blijft het uitdagend en leuk om te analyseren, zoals bij de zwemtechniek.

Kenmerkend voor mij zijn mijn vriendelijke omgang, betrouwbaarheid, rust in het training geven, duidelijke communicatie en gestructureerde aanpak. Graag maak ik verder kennis met u en ga ik met u het water in. Dus ZwemMee!