Andrea Gerbrands

Mijn naam is Andrea Gerbrands. Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen. Ik zwem ruim 30 jaar. Ik heb deelgenomen aan wedstrijden van 25 meter tot 10 kilometer, zowel binnen in het zwembad als in het buitenwater. Het grootste aantal jaren deed ik dit bij de Zijl-LGB, later de Zijl Zwemsport, in Leiden. De laatste jaren zwom ik bij WVZ in Zoetermeer. Ik heb vele medailles behaald bij onder andere kringwedstrijden en Nederlandse Masterkampioenschappen. Inmiddels ben ik met de zwemsport gestopt. Nu richt ik me voornamelijk op de triatlon.

Ik geef al meer dan 20 jaar zwemles en zwemtraining. Dat doe ik nu bij duursportvereniging TTL. Hier train ik triatleten in de leeftijd van achttien tot vijfenzeventig jaar op recreatief tot (internationaal) wedstrijdniveau. Daarvoor heb ik wedstrijdzwemmers training gegeven en begeleid bij wedstrijden. Ook heb ik zwemlessen gegeven aan kinderen vanaf badje 1 in het ondiepe tot hun C diploma.

Het zwemmen heeft altijd een belangrijke plaats in mijn leven ingenomen. Daarnaast heb ik ruim 14 jaar gewerkt als diëtist in onder andere ziekenhuizen en verpleeghuizen. Hier ben ik mee gestopt en ik heb van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik wil graag het plezier en gevoel van zwemmen delen met anderen, man, vrouw, jong, oud, beginnend of gevorderd. Ik vind het fijn om anderen te helpen, bijvoorbeeld door les te geven of te adviseren. Ook blijft het uitdagend en leuk om te analyseren, zoals bij de zwemtechniek.

Kenmerkend voor mij zijn mijn vriendelijke omgang, betrouwbaarheid, rust in het training geven, duidelijke communicatie en gestructureerde aanpak. Graag maak ik verder kennis met u en ga ik met u het water in. Dus ZwemMee!